Μια μαγική εμπειρία! Η Παρέα του δάσους στο Φεστιβάλ της Βωβούσας 2022

Μια μαγική εμπειρία! Η Παρέα του δάσους στο Φεστιβάλ της Βωβούσας 2022

Η Παρέα μας με πολλή χαρά συμμετείχε ξανά και φέτος στο περίφημο ορεινό Φεστιβάλ της Βωβούσας, μια γιορτή για τη φύση και τον πολιτισμό που υλοποιείται από το 2015 και περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεις (εργαστήρια, ομιλίες, συναυλίες, πεζοπορικές εξορμήσεις κά) για μικρούς και μεγάλους!

Το φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, για δύο τριήμερα, 19-21 & 23-25 Ιουλίου 2022, από τις 10.00 έως τις 14.00, ανάμεσα στο Ιερό δάσος της Αγίας Παρασκευής και στον Αώο ποταμό, η παιδαγωγική ομάδα της Παρέας του δάσους, οργάνωσε και υλοποίησε ένα βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 5-10 ετών.

Με κίνητρο την έμφυτη περιέργεια και με εργαλεία τις αισθήσεις, αντλώντας έμπνευση από το φυσικό περιβάλλον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν, να δημιουργήσουν και να χαρούν, παίζοντας μαζί, στην αγκαλιά της μοναδικής φύσης της Βωβούσας!

Και του χρόνου!

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

© 2023 Παρέα του δάσους. Designed by Upsited | Όροι χρήσης
Α.Γ.Ε.ΜΗ: 166359261000
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.