“Λύκοι & Αρκούδες” στο Φεστιβάλ της Βωβούσας 2023!

“Λύκοι & Αρκούδες” στο Φεστιβάλ της Βωβούσας 2023!

Αύγουστος 2023

Η συμμετοχή της Παρέας του δάσους στο περίφημο ορεινό Φεστιβάλ της Βωβούσας, έχει πλέον καθιερωθεί!

Το φετινό μας βιωματικό εργαστήριο για παιδιά 5-10 ετών υλοποιήθηκε από τις 15 έως τις 23 Ιουλίου -για τρίτη συνεχή χρονιά- στο ορεινό χωριό της Βωβούσας, στο Ζαγόρι της Πίνδου.

Στο Ιερό δάσος της Αγίας Παρασκευής και στα μαγικά νερά του Αώου ποταμού, ανάμεσα σε έλατα, μαυρόπευκα, οξιές, βατομουριές κι ευωδιαστά βότανα, με παλιούς και νέους φίλους, παίξαμε, εξερευνήσαμε και συναντήσαμε πλάσματα και θαύματα της μοναδικής φύσης της Πίνδου.

Ένα καλοκαιρινό εργαστήριο που συνδημιουργούμε με τα παιδιά, στην αγκαλιά της φύσης, με κίνητρο την έμφυτη περιέργεια και με εργαλεία τις αισθήσεις μας. Και του χρόνου!

 To Φεστιβάλ της Βωβούσας, υλοποιείται από το 2015 και αποτελεί μια γιορτή για τη φύση και τον πολιτισμό που περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεις (εργαστήρια, ομιλίες, συναυλίες, πεζοπορικές εξορμήσεις κά) για μικρούς και μεγάλους!

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

© 2024 Παρέα του δάσους. Designed by Upsited | Όροι χρήσης
Α.Γ.Ε.ΜΗ: 166359261000
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.

Όροι χρήσης