Οικογενειακή εξόρμηση στον Πάρνωνα

Οικογενειακή εξόρμηση στον Πάρνωνα

Ιούνιος 2023

Με στόχο τη βιωματική γνωριμία και σύνδεση με τη φύση του Πάρνωνα και την ενίσχυση της φιλοπεριβαλλοντικής συνείδησης παιδιών και γονέων, υλοποιήσαμε ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο παιχνιδιού και χαράς, στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας μας με την ΚοινΣΕπ Vamvakou Revival στη Βαμβακού Λακωνίας!

Στις 3 Ιουνίου ταξιδέψαμε στην ανθισμένη φύση του Πάρνωνα, για να ανακαλύψουμε τον θαυμαστό κόσμο των εντόμων και τον σπουδαίο ρόλο τους στη διατήρηση της ζωής πάνω στη γη, ενώ στις 4 Ιουνίου εξερευνήσαμε τα μονοπάτια του βουνού αναζητώντας ίχνη των "αόρατων" κατοίκων του δάσους, μαθαίνοντας για τη ζωή και τις συνήθειές τους.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, συναντούμε παλιούς και δημιουργούμε νέους φίλους απ’ όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την προσπάθεια αναβίωσης του χωριού της Βαμβακούς. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε με χαρά στις εξορμήσεις που θα ακολουθήσουν!

Τα εργαστήρια εντάσσονται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Vamvakou Revival - Αναβίωση Βαμβακούς, με την αποκλειστική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

© 2024 Παρέα του δάσους. Designed by Upsited | Όροι χρήσης
Α.Γ.Ε.ΜΗ: 166359261000
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.

Όροι χρήσης