Μια νέα συνεργασία για την Παρέα του δάσους!

Μια νέα συνεργασία για την Παρέα του δάσους!

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στον Μεσογειακό κήπο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στις 19, 23 & 27 Δεκεμβρίου, μετά από πρόσκληση του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Παρέα του Δάσους υλοποίησε τρία χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για οικογένειες με παιδιά 4-12 ετών.

Στον Μεσογειακό κήπο του ΚΠΙΣΝ/SNFCC, μικροί και μεγάλοι καλωσορίσαμε  τις γιορτές και το χειμώνα με κινητικά, αισθητηριακά και περιβαλλοντικά παιχνίδια και συνεργαστήκαμε για να κατασκευάσουμε οικογενειακά, πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια και φυλαχτά του χειμώνα από φυσικά υλικά.

Μυρωδάτα βότανα της ελληνικής φύσης, φύλλα, καρποί και κλαδιά, πηλός, μπαχαρικά και αποξηραμένα φρούτα ενεργοποίησαν τις αισθήσεις και τη φαντασία παιδιών και γονέων για να κατασκευάσουν μοναδικές καλλιτεχνικές δημιουργίες, απολαμβάνοντας τόσο το αποτέλεσμα, όσο και τη διαδικασία.

Και του χρόνου!

H εκδήλωση διοργανώθηκε από το Stavros Niarchos Foundation Cultural Center ΚΠΙΣΝ/SNFCC και πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο χάρη σε αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Παρέα του δάσους

Η Κοιν.Σ.Επ. Παρέα του Δάσους αποτελεί μια πρωτότυπη παιδαγωγική προσέγγιση, που αξιοποιεί το αρχαιότερο εργαστήριο στον κόσμο -τη φύση- ως πεδίο μάθησης και ανάπτυξης.

Δήλωση συμμετοχής

Η δήλωση συμμετοχής στις δράσεις της Παρέας του δάσους είναι απαραίτητη και ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος.

Η δήλωση μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας

www.pareatoudasous.gr

ή με e-mail στο 

Πληροφορίες: +30 694 928 8685

Βρείτε μας στο facebook

Παρέα του δάσους Parea tou dasous

© 2023 Παρέα του δάσους. Designed by Upsited | Όροι χρήσης
Α.Γ.Ε.ΜΗ: 166359261000
Χρησιμοποιούμε cookies

Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγηση, καταλαβαίνουμε πως συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου μας.